Jobbar natten..

Nee nu har jag slappat till det ännu en gång på bloggen, jag har verkligen inte haft någon lust att blogga, inte känt för att skriva helt enkelt. Men men, får la ta nya tag igen.. kanske ny design som behövs?
Jaja, nu sitter här jag på jobbet och surfar lite, slutar klockan 7:00, så det är några timmar kvar. Den här tiden är så seg på natten, börjar bli rätt trött nu. Har ju jobbat dagen också, slutade vid 13-tiden, så försökte sova mellan 15-18, men det gick inte så bra, somnade aldrig riktigt.  Men fick i alla fall vilat lite. Så när jag kommer hem vid 8 nu på morgonen, då har jag vart uppe 27 timmar, det är rätt saftigt, och bara sovit runt 4-5 timmar natten innan..Så jag kommer nog sova som en gris sedan hehe^^
Men men, sen jag bloggade sist för typ 2 veckor sedan eller något, så har de väl inte hänt litegrann. Jag har sålt bokhyllan till min brorsa och köpt en tv-bänk istället haha, sikket vel det är på mig haha^^ Men nu trivs jag bättre i alla fall=) Sen har jag vart i stan och shoppat lite nångång, vart med anders=), njutit av de fina vädret som har vart nu m.m... Och nu har jag även sökt in till högskola, så får se om det blir i göteborg eller borås. Så då ska man bli en fattig student i 3 år, men det går nog bra hoppas jag.
Blääh, nu är jag sjukt trött, världens mensvärk och har läst igenom de ja skrivit här men texten blir bara suddig och flyter ihop för att jag är så trött haha, så vettefasen om det är något bra sammanhang eller inte..
Undra om de finns något bra på tv den här tiden på natten, finns inte så mycket att göra just nu, alla patienter ligger och sover..
Ha de gott alla! =)

RSS 2.0