Volbeat i december=D

Jag och annika har bokat biljett och hotell i malmö för att se dom=D Ska bli så jäkla skooj.. Lite dyrt med hotell, men det är något man aldrig gör annars..gratis bastu var det på hotellet, fan vad gött=D.. Så 8-10 december är vi i Maalmmuööö.. eller hur skåningarna nu uttalar det hahaha^^.. Kommer inte fatta allt dom säger direkt hahaha.. men men, annika får bli min tolk^^

Onsdag!

efter lite tjat av annika så får jag uppdatera bloggen^^ hon tycker jag är dålig på de hahaha=D men det får jag erkänna att det har jag varit senaste veckan. Har jobbat mycket och sen inte haft orken till det direkt.. men men.. 
 
Får skriva lite om förra veckan som gick...
Måndagen började med att jag fastnade i hissen hemma i hela 40 minuter!! För er som inte vet så bor jag på 6e våningen och så skulle jag till jobbet, och var redan lite halvt stressad.. och så stannade hissen.. jaha? tänkte jag.. så jag larmade inne i hissen och så fick man prata med hisscentralen och dom skulle komma om en kvart..ok va bra tänkte jag..men gjorde dom de? nee.. dom kom efter 40 min.. och så ringde jag mamma&peter då haha^^ å berättade detta och mamma fick ju mer panik än vad jag fick haha, hon var orolig för mig för att jag har haft hissfobi som liten haha, men nu var den botad kände jag=P Det som var mest hemskt var att luften började ju typ ta slut kände jag, det blev kokhett och kvavt inne i hissen..Så nästa gång jag har riktigt bråttom eller är nödig eller något sånt så tänker jag INTE ta hissen hahaha..ifall den skulle stanna igen..

Och i tisdags, onsdags och torsdags hände inte ett piss..jobbade bara..
Men i fredags var det Hardcore superstar på liseberg=D.. med annika, maria och hennes kompisar.. vi skulle träffat emely och toffe också, men vi mötte aldrig dom... dom stog längre bak än oss..
Dom var i alla fall väldigt bra, speciellt We don't celebrate sundays som jag tycker mest om..=)
I lördags och i söndags jobbade jag också.. det var lite segt, men på något sätt är det lite mysigt å jobba helg ibland.. Vi är mindre folk och det är jättemysigt när vi har rast och sitter i en liten grupp och äter och har trevligt.. I lördags så beställde vi grekisk mat på jobbet, å det var suupeeeergott=D mums..

Take care!

11 september

11 september är en dag vi alla kommer minnas.. Idag för 7 år sen attackerades world trade centers av terrorister med koppling till al qaida.. Först flög dom in i det norra tornet och cirka en kvart efter i det södra. Det måste varit fruktansvärt för alla inblandade, alla som var i tornen, alla nedanför tornen som såg allt med egna ögon, alla anhöriga till skadade och döda, och alla räddningspersonal, alla passagerare som satt på dom här 2 flygplanen..Fruktansvärt!
Kommer alltid minnas vad jag gjorde denna dagen.. minns att jag kom hem från skolan och så säger mamma i köket "tror det har hänt nåt allvarligt i USA, kan du inte sätta på tv madelene?" så satte jag på tv och det första jag ser är ett torn som rasar.. så tänkte jag: ooj hur har det rasat?.. så fick man se i repris.. och då ser jag först ett flygplan som åker in i ett av tornen och först tänkte man ju att det var en olycka, men när man ser att ännu ett till flygplan åker in i det andra.. DÅ fattar man ju att det är en terrorattack av något slag..
Och nu har det gått hela 7 år sen, måste vara en hemsk dag för alla som på nåt sätt var med om denna tragedi..

Och för 5 år sedan så mördades Anna lindh av någon psykopat mitt på NK i stockholm, också väldigt svårt att förstå.
Det måste ju sett ut som på film när hon mördades.. Alla shoppar glatt inne på NK och allting är som vanligt, och en jävla psykopat går runt inne på NK och planerar hur han ska utföra dådet och helt plötsligt så bara knivhugger han henne till döds.. Det går nog inte ens att föreställa sig hur det såg ut..

11 september är nog en dag vi alla kommer minnas..länge


Äntligen ledig några dagar

Nu har jag jobbat 2 nätter i rad.. så är helt död haha.. vaknade klockan 15 idag hehe..så nu är jag ledig 4 dagar=)
Men det är rätt soft att jobba natten ibland, men skulle aldrig klara av att bara jobba natten tror jag. Man känner att kroppen inte är gjord för att vara uppe på natten och sova på dagen, man känner sig helt slut typ..
Aja i helgen får jag väl se vad som händer, men på lördag ska jag på Frölunda fansday med annika, emely och anna =)

Hahaha jag har bott i min lägenhet nu i 5 veckor ungefär och har fortfarande inte packat upp 5 kartonger haha.. Det är nog på tiden att börja packa upp dom eller ställa ut dom i förrådet, för det är typ bara skit i dom haha.. Men i övrigt har jag kommit i ordning riktigt bra=) Trivs jättebra verkligen.. och sen ska jag bädda rent i sängen.. åh det är så skönt å lägga sig i nybäddat=)

Ha de fint!

Höstväder..

Imorse när jag skulle åka till jobbet vid 6 på morgonen så var det sviiinkallt ute och det regna som fan..ville ba gå upp å lägga mig under mitt sköna, varma täcke igen.. men icke.. jobbar långhelg och det innebär..
-fredag 13:30-21:45
-lördag 06:45-15:30
-söndag 13:30-21:45
-måndag 06:45-15:30

så har söndagen och måndagen kvar..och det är verkligen inte kul att jobba långhelg hehe.. aja ska inte klaga mer, blir goa pengar hehe^^
 
Ikväll blir det film med annika.. vi ska nog se Pirates of the carribean på tv4+.. den har man ju sett, men det är ju bra så den kan man se om hehe..

Lyssnar just nu på Volbeat - Still counting.. väldigt bra låt hehe.. alla deras låtar är bra rättare sagt hihi..

och du är en jäkel på att jävlas med mig=P

Ha de gött!


Japp japp jaapp!

hahaha kan inte sluta säga så=D .. jag och annika var på ullared idag och shoppa litegrann.. egentligen så köpte vi inte jättemycket ändå.. vi hittade inte så mycket...Men blev i alla fall ett par baggyjeans, en tröja, mascara, ljus, halsband, 2 skärp, strumpor, mössa och vantar och hmm kommer inte på nåt mer just nu haha.. och sen åt vi pizza där på ullared som var sådär hehe, lite mat i magen fick man ju i alla fall=) .. och vad besviken man blev över att H&M har stängt på ullared..och sen åkte vi en sväng till kungsmässan och när vi kom dit så hörde vi en kille säga "japp japp jaapp" till sin son eller nåt.. och jaa. dålig humor.. men tyckte det lät skitroligt så har inte kunnat sluta säga de..hahaha..
Och på kungsmässan var vi på gina tricot där jag hitta lite mer kläder .. ett par jeans, en kofta, en topp och ett par tights..

Nu har ja vart så trött på mitt hår ett tag.. det var alldeles för mörkt i färgen.. så igår var jag hos frissan och färga håret till brunt och klippte till det=) blev nöjd faktiskt=)

Och igårkväll kom annika hit, så tittade vi på idol hihi..vad pinsamma vissa folk är som söker!! dom skämmer ju ut sig totalt verkligen haha! men det är kul att titta på hehe..

Ha de fint!


Är på jobbet..

jaa precis.. jag är på jobbet.. det är lugnt här.. så sitter vid datorn lite hihi.. om typ 2 timmar får man åka hem och sova.. så ringer klockan typ kl 5 imorgon bitti, för börjar kvart i 7 ..jobbigt..

Igår så var jag på banken med mamma, ja fixade nytt bankomatkort.. ett visakort istället för maestro som jag har nu.. det är mycket bättre.. men måste ALLA vara på banken samma dag som jag ska dit? var ju typ 500 personer före i kön eller nåt haha..men det gick ganska fort ändå hehe..
Har fått tillbaka mitt playstation ..eller aa.. jag och danne köpte det tillsammans.. så vi har delad vårdnad på det haha.. men i alla fall så har jag börjat lira guitar hero igen haha.. och jag är inte alls guitar hero nörd eller så hahaha:P..

På torsdag ska jag och annika till ullared =) trevligt ska det bli.. typ 4-5 gången i år som ja är där tror jag haha..får se om det är någon mer som ska hänga med..

Ha det gött haaj!

RSS 2.0