Grattis pappa!

Idag skulle du ha fyllt 59 år, jag önska jag kunde ge dig en stor kram och säga grattis. Och räcka fram dig en present, och se när du öppnar den. Höra dig säga tack och se dig njuta av tårtan jag skulle ha gjort till dig. Jag saknar dig något så fruktansvärt. Finns ingenting i världen som skulle kunna beskriva min saknad, min sorg och längtan efter att få träffa dig. Om man kunde betala för att få träffa dig en endaste gång så skulle jag ge vad som helst.
Men det enda jag kan göra är att gå till grav, tända ett ljus och tänka på dig massa. Har sagt grattis till dig i verkligheten, men tror inte du hör det, men jag inbillar mig att du på något sätt ändå hör mig..

Jag kommer aldrig någonsin glömma dig, när jag får barn så kommer de få höra vad du har gjort för bus, hur underbar du var och vilken underbar morfar du hade varit..

Grattis ännu en gång pappa, älskar dig så mycket.

Vila i frid * 27/12 - 1949  † 26/2 - 2004


Skallebank..

jaa det är vad jag har haft idag kan man säga. Igår blev det ju som sagt utgång med Jennie, även hennes kusin och någon killkompis till henne. Först var vi på Harry´s och där var det rätt skumma folk och inte så bra musik, men vi tog någon cider där osså gick vi vidare till Bryggeriet och där var det maaaaaaassa folk och jättebra musik, så det var skitkul där=D Vi dansade massa och drack lite gott och hade skojj^^ Sen tog vi taxi hem till Jennie, så sov jag över där så slapp jag åka hem själv.. Värsta taxiresan jag vart med om, bara för att jag var så förbannat kissenödig, det rinner ju bara rakt igenom. Minsta lilla gupp på vägen var rena plågan haha^^ så det var ett jävla tjat från min sida om toalett igår när vi skulle hem haha^^  Men men så gick vi och la oss vid 5 halv 6 eller något, och sen vakna jag från och till hela tiden haha. Man sover bäst hemma ändå hehe..
Och Jennie, stackarn som fick åka iväg och jobba ikväll haha^^

Och ikväll ska jag och annika till Emely och toffe och spela lite wii, ska bli roligt att få testa det ^^ Och jag ska även äta lite mat där hihi^^

Fredag!

Äntligen är det fredag, det betyder att det jag ska vara ledig lördag och söndag, och det ska bli såååå skönt! Har nu jobbat färdig för denna veckan, och det blir en go lön nästa månad hihi..

Tänkte berätta lite om min julafton, som dock var lite förvirrande och stressad. Dagen började med att jag försov mig en stund, så hann knappt göra ordning mig på morgonen, men jag hann rätt bra till jobbet. Men alltid när jag kommer försent så blir ingenting som jag har tänkt mig.  Jag klantar till mig, glömmer av smågrejer m.m haha. Sen var jag nere på pressbyrån på förmiddan på jobbet och köpte lite trisslotter till mamma å det, som dom kunde roa sig med på julafton. Och då betalade jag med mig bankomatkort och la ner dig i byxfickan sen, och tänkte "äh lägger det i plånboken sen!".. Sen glömde jag av det, och när jag skulle åka hem vid halv 3 så bytte jag om och skulle hem, och på hemvägen så skulle jag tanka bilen, och upptäcker att mitt bankomatkort var borta. Då kom jag ju på att faan, tömde nog inte arbetskläderna ordentligt, så fick återvända till jobbet och leta, men hittade det inte. Så de måste ha glidit ur fickan under dagen=/ så det var lika bra att spärra de. Så nu är jag utan bankomat och nästan utan pengar. Får låna från mamma så länge hehe. Men men så var jag väl hemma hos mamma vid halv 5, så åt vi god mat och hade mysigt ^^ man är aldrig så mätt annars som man är på julafton, fy vad man äter haha=P Sen öppna vi några julklappar, fick lite pengar osså. Så det var ju alltid något=)

Aj aj, min ena visdomstand är på väg upp, gör ont på tandköttet och går runt och känner på tanden med tungan haha, så ser la ut som en fåne hahaha=D

Och ikväll blir det utgång med Jennie hihi, det ska bli roligt. Får se vart vi hamnar^^

Intressant läsning?? haha nee tror inte de

Knäck

På jobbet idag så pratade vi om julknäck, det var 2 arbetskamrater som hade misslyckats med det i helgen, en hade bränt smeten och en hade kokat det för länge så den hade stelnat. Så jag blev sugen på att prova också, men så tänkte jag innan faktiskt, att det här kommer inte gå för har ingen bra kastrull för det. För egentligen ska man göra knäck i en tjockbottnad kastrull, för det är skitlätt att bränna det. Men man kan lyckas om man har tur också med vanlig kastrull.. Men icke, efter någon minut bara så började det lukta bränt. Så såg man på smeten att den hade bränts vid. Så det var bara att slänga hahaha=P.. Nästa gång ja försöker mig på det, så ska jag ha en bättre kastrull. Jag kände mig rätt knäckt efteråt! hahaha^^

Nee nu ska jag in i duschen, och försöka lägga mig ganska tidigt =)

Är det verkligen julafton imorgon?

God jul!


Redbull!

Dricker redbull nu, jag gillar den drycken väldigt mycket hihi, man får sig allt en liten energikick av den haha=P Så nu är jag väldigt rastlös och har lust att göra något..men finns inget att göra. Önska självaste redbull reklamen var sann, att man kunde få vingar och flyga iväg någonstans. Då skulle jag flyga till något varmt, exotiskt land, med fina stränder och klarblått vatten.. och ligga på en solstol med en god drink i handen=) Det hade vart underbart verkligen.. Men kan ju bara drömma och glömma.
För nu ska jag jobba måndag till fredag. Ska ju t.o.m jobba självaste julafton. Men tjänar ju grymt mycket pengar, och även juldagen och annandag jul. ..

Tänkte titta på antingen Dragonheart eller Heartbreak hotel på tv, har inte bestämt vilken jag ska titta på ännu..

Skriver lite mer sedan..

20 december!

Igår så jobbade jag till halv 4, sen på kvällen så såg jag och annika på film, vi tittade på Grinchen, haha den är rolig^^
Sen idag följde jag me annika till stan för hon skulle köpa julklapp till sin systerson hehe, det var hur mycket folk som helst i stan. Det såg verkligen ut som folk var stressade eftersom dom inte har köpt färdigt sina julklappar. Det är så jävla irriterande att folk tror att de är själva i stan, de springer ju på en, knuffas och har sig, blir förbannad nästan ju..

Det här måste nog vara den tråkigaste julafton jag någonsin vart me om, har ingen julkänsla alls. Det är varken snö ute, och det är egentligen jättekallt ute heller. Jag har heller knappt köpt några julklappar eftersom vi har minskat ner på det och sen ska jag ju även jobba till halv 4 på julafton, fast får nog gå vid 2 - halv 3.
Men men det blir nog bra, kanske inte får några julklappar alls, kanske inte har varit tillräckligt snäll i år haha. Får köpa julklappar till mig själv annars, det är det bästa^^ Men hmm, vet inte vad jag vill ha riktigt heller. Vill egentligen kanske ha en ny mobil, men får tänka lite på det. För min mobil är helt knäpp, den hänger och låser sig ibland. Jag känner mig köpsugen, men vet inte riktigt vad det är jag vill  haha..

Nu till april ska jag nog söka in på högskolan tror jag, har inte riktigt bestämt mig. Jag vill nog plugga i borås faktiskt. Skulle faktiskt kanske vilja hyra ett studentrum där men det kan jag nog inte göra, för vet inte hur jag ska göra med denna lägenheten jag har nu då, vill ju varken säga upp den eller hyra ut den i andra hand..Och det känns som att det blir nog lite dyrt att ha både och.. Att jag bor där på vardagarna och här på helger och lov. Men det är ju många som gör så, men jag får se..

Take care!

En lång dag

DEt har vart en väldigt lång dag förmig, timmarna har gått så långsamt. Det kändes som klockan inte rörde sig på jobbet idag, det var mycket att göra men ändå gick tiden långsamt och fick dessutom stanna kvar till klockan 18. Så har alltså jobbat 11 timmar idag och det var lite jobbigt faktiskt, men det gick bra^^
Sen fick jag besked idag att jag ska vara handledare för första gången åt en elev som går i 3an på gymnasiet. Det ska bli spännande och se hur det går. Har ju som sagt aldrig haft elev, men man får göra det bästa utav situationen. Det kommer kännas konstigt att behöva förklara allt man gör osv, allting går ju på rutin för mig bara på jobbet nu haha. Men det känns bra ändå, för det tyder ju på att de på jobbet har ett bra förtroende för mig, och det är roligt=)

Mmmmmm julskinkan är helt underbart god=D, har verkligen längtat jättemycket, har redan ätit ganska mycket på julskinkan hihi^^

Imorgon ska jag hälsa på min syster på sjukhuset för att hon har opererats, vad hon har opererats för behöver jag inte gå in men ska hälsa på henne på rasten på jobbet imorgon^^

Nu ska jag strax sova, är så jäkla trött..

AC/DC 21 juni då!

Fan vad roligt det ska bli, ska se AC/DC på ullevi den 21 juni, det ska bli grymt roligt. Jag har aldrig varit på ullevi så bara det ska bli skojj faktiskt. Det är jag, min bror, hans tjej, min styvpappa och min farbror som ska gå. Det var min styvpappa som bokade biljetter på ticnets hemsida. Biljetterna släpptes klockan 9 imorse och han försökte logga in på ticnets hemsida redan klockan 7 imorse, men då var det kö för att komma in, men sen efter klockan 9 så kom han in och kunde inte boka försen kvart i 10 och då fick vi biljetter=) vi fick biljetter på sidan av ullevi, det stog att det eventuellt kunde vara lite begränsad sikt, men viktigaste är att höra och se stämningen tycker jag. Men jag tror vi ser bra faktiskt=) Så det ska bli sjukt roligt faktiskt. Biljetterna tog slut på mindre än 2 timmar, så vi hade tur=)

Sen har jag griljerat julskinkan idag, det luktar helt underbart i lägenheten nu och den smakar fantastiskt gott, älskar julskinka^^

Imorgon skulle jag ha jobbat kvällen, men fattas så mycket folk på dagen så får hoppa in då istället, och då fattas det istället en på kvällen, så om det är mycket att göra så ska jag eventuellt jobba hela dagen imorgon, alltså 6:45 - 21:30 ungefär, men det är inte säkert än, det blir tufft i såfall, men man måste ställa upp ibland=)

Nu ska jag äta en macka med julskinka på, ta en dusch och gå och lägga mig .. Godnatt^^

Tandläkarn idag!

Dagen började med att jag fick gå upp klockan 7, för att 7:40 hade jag tid hos tandläkarn. Tandläkarn undersökte mina tänder, tyckte jag har skött dom bra och inga hål hade jag =D Osså fråga hon om ja åt mycket godis och drack mycket läsk. Nee svarade jag haha=D, då svarade hon "det syns, för dina tänder ser bra ut" haha. Men jag dricker väldigt mycket coca cola^^ men det ljög jag om haha
Och så tar dom ju alltid röntgenbilder, så det gjorde hon också, så såg hon att min ena visdomstand har lagt sig under dom andra tänderna så jag måste eventuellt operera bort den, för den kan skada dom tänderna.. Aj aj aj =(.. Sen gick jag hem och la mig igen, eftersom jag var ledig, och så ringde tandläkarn till mig klockan 9 typ och ville att jag skulle komma tillbaka vid 2 tiden för att ta mer bilder på visdomstanden då, så fick jag åka dit en andra gång. Så tittade hon lite nogrannare på den bilden och såg att nerverna ligger mot visdomstanden så det är inte säkert det går att operera bort den, men hon skulle skicka bilderna till någon specialist som får göra en bedömning... Oj vad mycket text det blev om ett jävla tandläkarbesök haha^^

Sen har jag fikat lite med min syster idag, trevligt=) Och vart på Allum med mamsen och peter och handlat julklapp till min brorson=) Och idag har jag köpt julskinka, tänkte griljera den på onsdag, imorgon kan jag inte för då jobbar jag kvällen hihi, och nu orkar jag inte haha^^

Utby pizzeria!

I helgen har jag jobbat som sagt, igårkväll och idag, det har gått bra men som vanligt rätt mycket att göra på helgerna. Vi borde absolut var mer personal på helgerna. Idag hann jag inte med att äta lunch t.ex. Men men.. så nu är jag ledig imorgon och tänkte väl kanske försöka att köpa julklapp till min brorson, han är 14 år och önskar sig massa kläder haha^^ Så det blir ganska lätt att köpa julklapp till honom i år=)

Ikväll har jag vart med brorsan och hans tjej, vi har käkat på Utby pizzeria, det var verkligen skiitgott rent ut sagt, den pizzerian slår det mesta! Jag åt alltid där förra vintern typ, men så tröttnade jag, så har inte ätit där på jättelänge, så idag var det jättegott^^ mums=) Sen såg vi på en film, "No country for old men" hette den, helskum verkligen. Skådespelarna spelade bra, ändå rätt bra handling, men det kändes som att det var massa hål i filmen och att de missat en del från manuset, för det hoppade rätt mycket.. och sen var det ett skrattretande slut. Ingen film att rekomendera tycker jag i alla fall, fast på fodralet stog det att den har fått 4 Oscars, men det hade inte jag gett den =P

Nee har inte så mycket intressant att skriva just nu, får skriva mer imorgon..

Bye bye!


En veckas ledighet är över

jao, idag är det sista dagen jag är ledig, imorgon ska jag jobba kvällen och på söndag ska jag jobba dagen, men det ska ska gå bra hehe. Så idag har jag bara tagit det lugnt, tänkte se idolfinalen ikväll=)

Imorgon är det lucia också, haha skönt att man slipper lucia och det nu, fast det var ju rätt skojj när man var liten hehe=) och skönt att jag jobbar kvällen och inte dagen imorgon, för vi lussar för patienterna på jobbet, fast på morgonen=P .. så det är skönt att jag slipper det ;-)


Snart läggdags!

Jag måste nog lägga mig snart, annars sover jag lika länge imorgon och det vill jag inte, men hur jag ska kunna somna det är en bra fråga, för jag är rätt pigg just nu. Tänkte kanske lägga mig och glo på en film, det kanske jag blir trött av. Tänkte se Dareddevil, en film som var min favorit när den kom ut, då tyckte jag den var jättebra, så undra om ja tycker den är lika bra nu, några år senare.

Som sagt så städade jag tidigare, så nu är det rent och snyggt här, det var jättedammigt på vissa ställen haha^^
Sen har jag inte gjort så mycket ikväll, var nere på Mega en sväng och hälsa på Emely på hennes jobb =)

Filmtajm nu, skriver mer imorgon ^^ idolfinalen imorgon också=D


Volbeat - Still counting



Den bästa låten på hela konserten =D tyvärr skakar det en hel del, men det är för att jag inte kunde stå still hahaha

Volbeat - Maybellene I hofteholder



Premiär för min videoblogg, filmade två låtar på konserten=)

Städning pågår

För er som vill veta hur länge jag sov till idag, så sov jag till 13:50 =P..snacka om sömntuta haha, men jag somnade inte försen vid 2 på natten heller hehe, men men det var väldigt skönt att sova och har ingen direkt tid att passa idag =) så det var inte mycket dagsljus jag fick se idag ;-) det är mörkt ute redan ju hehe..
Nu har jag satt igång och städat, har mest plockat undan grejer än så länge, så nu ska jag damma lite tänkte jag.

Har även suttit i telefonkö till Comhem i typ en halvtimme, jag fick ett erbjudande om att få ha tv1000 gratis fram till mars, sen betala 119 kr/mån och det var en bindningstid fram till mars 2010. Men jag har ångrat mig och vill inte ha tv1000, för jag tittar inte ens så mycket på tv, och tänkte att jag kan ha dom pengarna till annat liksom, men nu var det så att man bara hade 2 veckor på sig att ringa och säga upp det. Fick alltså prova på det i 2 veckor, det var alltså fram till igår, men igår kom jag inte ens fram till comhem, för det var för många som ringde. Så nu kom jag fram och sa att jag inte vill ha tv1000 då, och då sa han "men du har faktiskt en bindningstid till mars 2010, och har man det så kan man inte säga upp de" men så sa jag ju som det var, att jag hade vart bortrest och inte kunnat ringa, och att jag försökte ringa igår men inte kom fram, så då gick han med på att ta bort de hehe..

Nu ska jag fortsätta städa, sen tänkte jag lägga upp två videoklipp från konserten=)

På återseende!

Faan..

det var ju säsongsavslutning på Grey's anatomy, skrev precis i bloggen att ja inte kan vänta haha.. osså fick jag reda på detta nu..åh, jobbigt=P..

Imorgon ska jag sova ut, ingen väckarklocka ska väcka mig, förhoppningsvis ingen telefon.. ska bara vakna upp av mig själv och känna mig utvilad =) sen äta frukost, sen tänkte jag försöka städa.. har bara städat ytligt på senaste, behöver damma av litegrann och torka golven.. sen får jag se vad som händer..

Har inte orkat göra någonting ikväll, har verkligen ingen kraft till något. Har ont i svanken också, ingen aning varför. Vet inte hur jag ska sitta eller ligga riktigt, så hoppas att det bättre imorgon så jag kan städa hehe..

Ska sova nu, godnatt..

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, kom hem vid halv 5 nångång, så nu har jag bara tagit det lugnt.. ka berätta litegrann vad vi gjorde i malmö..
I måndags så var vi framme vid kvart över 4, så tog vi bussen till hållplatsen där hotellet skulle ligga, så började vi leta lite själva, men vi hittade inte hotellet=P, så vi fick fråga oss fram hehe, till slut så hitta vi det. Hotellrummet var thelt okey faktiskt, eller aa det var ju lite gamla möbler osv, men det var bra för att vara 3 stjärnigt hotellt tycker jag, väldigt god frukost var det=) sen gick vi ut på stan lite och fönstershoppade typ.. Sen somnade vi inte försen vid 3 eller något på natten=P
Sen på tisdagen så gick vi upp klockan 9 för att äta frukost, eftersom frukosten var mellan 7-10, sen gick vi och la oss till klockan 12 typ=P..och det var rätt tråkigt på förmiddagen där för att det regnade ju så jävla mycket, men vi gick och åt på Jensen's, mums!.. Sen på kvällen så var ju Volbeat då=D de var riktigt grymma faktiskt, speciellt låten Still counting =D.. det enda tråkiga var alla var som idioter, knuffades och slogs och höll på.. men men.. sen så gick vi hem och sov typ och åkte hem idag.. kändes som tågresan hem var jättelång hehe..

Nu har jag tittat på Greys anatomy, det är så spännande nu, kan verkligen inte hålla mig till på onsdag känns det som..

Ska lägga mig och glo tv, hej så länge


Malmö imorgon då!

idag åkte jag och annika in en sväng till stan, jag köpte en topp som jag eventuellt ska ha på mig på konserten på tisdag=), sen har jag kollat på reprisen av Greys anatomy=) bra som alltid hehe

Sen nu ikväll har jag provat lite kläder och försökt bestämma mig vad jag ska med mig! det är fan inte det lättaste, känns som jag inte har några kläder, men har egentligen jättemycket kläder haha=D men men, nu har jag bestämt mig, och nu tänker jag inte ta ur de kläderna jag har valt ur väskan haha.. så  nu har packat ner kläder, underkläder, strumpr, mina små söta schampoo och balsam flaskor, tågbiljetterna, plånbok.. osså packar jag ner resten imorn, typ som tandborste, tandkräm, smink, hårtork, styleprodukt till håret .. kommer inte på mer, har det nerskrivet på en lapp, så jag inte glömmer något=).. ska bli skönt att få komma ifrån göteborg någon dag verkligen..

Och idag är det andra advent, det går fruktansvärt fort.. och jag har inte köpt en eeenda julklapp än, börjar få lite panik nu. Har ingen aning vad jag ska köpa till varken min bror, syster eller brorson. Men men det löser sig nog.. brukar alltid hitta på något i alla fall, och i slutet av veckan tänkte jag nog fixa en julskinka =D så jävla gott, höjdpunkten med julen verkligen.. och julklapparna såklart haha=P

Tänkte försöka lägga mig om en stund, så jag inte är alltför trött imorgon.. kanske bloggar lite innan jag åker imorgon, annars blir de ingen blogg försen på onsdag när vi kommer hem.. ska bli kul att åka till malmö, jag och annika kommer gå vilse *asg* vi skulle behöva ha någon skylt med nån text typ " tillhör göteborg" eller nåt roligt i den stilen, så alla fattar varför vi ser så vilsna ut haha.. nee men det ska gå bra=P

ha det gött heej!

Instängd!

Kan börja med att säga att håret blev bra=) det blev ingen större förändring på hårfärgen, men nu är den fula utväxten borta i alla fall..

Ikväll så såg vi Instängd, den var verkligen vidrig, fick panik flera gånger och hade hjärtat uppe i halsen ett par gånger kändes det som, så hoppas jag kan somna ikväll haha, vi skulle ha sett Sex and the city också men vi orkade inte haha, så får bli en annan gång=P

hmm imorgon (idag) .. klockan är ju över 12.. så ska jag packa eftersom jag och annika ska till malmö på måndag, se reprisen av greys anatomy och kanske åka in en sväng till stan=)

Ne nu ska jag försöka sova, godnatt ..


Färg i håret!

Nu sitter jag med färg i håret, ska snart tvätta ur det=) så får se hur resultatet blir hehe=D
Det blev annika som fick färga det hihi..
Vi bestämde oss för att laga lite mat tillsammans, så det blev spaghetti och köttfärsås, med dolmiosås=D det blev jättegott, sen kom även min syster upp och smaka lite på maten hihi=)

Sen ska vi se på Sex and the city och på Instängd, så det blir en liten filmkväll=)
bloggar lite mer sedan om resultatet på håret hehe.. hej så länge


Lördag!

Har egentligen inget intressant att skriva nu, händer nog inget speciellt idag. Ska eventuellt färga mitt hår idag=) eller aa, veronica ska färga det på mig, det är ungefär samma färg, men hoppas det blir bra =) ful jävla utväxt har jag nu haha
Annars händer inget speciellt idag, kanske se film ikväll med annika. Orkar inte göra så mycket mer än så, är så himla trött, sov inte bra alls inatt, vaknade jättemånga gånger inatt, och hade jättesvårt att somna om. Vaknade upp många gånger av att jag typ ryckte till, så måste ha drömt konstiga drömmar, men jag minns ingen dröm.. aja hoppas ja sover bättre natten som kommer..

Får uppdatera lite mer sen om jag färgade håret och ifall det blev bra=) hej så länge..


Semester nästan ju..

Idag har jag jobbat dagen, slutade runt kvart i 5 idag. De håller på bygger nytt hus på Sahlgrenska, som vi på våran avdelning ska få flytta ut till nästa år, därför slutade jag extra sent idag för att vi fick gå ut till nya byggnaden och kolla hur lokalerna såg ut, de har gjort det jättefint verkligen=) och mycket större utrymmen att jobba på så det är bra.. Sen har jag varit hemma hos annika och käkat middag, hennes hemmagjorda pizza, mums hihi=D den blev lyckad annika=D
Så kollade vi självklart på idol också haha, idag så åkte Robin bengtsson ut=/ hade hellre velat se han och Kevin i final faktiskt, men men.. det spelar ingen roll, för Kevin kommer ju vinna=D

Ta mig härifrån, bort från allting, vill inte längre leva här, vill leva på den platsen jag har i mitt huvud, en plats där bekymmer, problem, sorg, tråkigheter  m.m inte existerar..


Dagens...

Dagens låt - Lady gaga - poker face
Dagens klädsel - jeans, t-shirt
Dagens dusch - för en halvtimme sen
Dagens frisyr - hmm nedsläppt, fast på jobbet måste jag ha tofs sen
Dagens mat - rostbiff, potatissallad och sallad
Dagens händelse - vet inte riktigt än 
Dagens planer - att jag ska iväg och jobba om en timme
Dagens vill ha - högtalare till min Ipod!
Dagens saknad - pappa..
Dagens drog - clementiner
Dagens tråkigaste - att jag snart ska iväg och jobba..
Dagens dummaste - att jag alltid gör ordning mig i sista sekunden när jag ska jobba kväll, så jag får alltid stressa
Dagens finaste - ingen aning
Dagens köp - inte köpt något än idag
Dagens godis - inte lördag idag=P
Dagens humör - bra
Dagens sjuka - vet inte
Dagens komplimang - inte fått någon idag, var ju inte så längesen jag vaknade
Dagens lycka - ingen peciell lycka idag
Dagens bilresa - det blir fram och tillbaka till jobbet
Dagens gråt - inget sånt
Dagens dryck - vatten och mjölk
Dagens telefonsamtal - bara pratat med mamma än så länge!


Sola!

Har bokat soltid till klockan 17:00 så ska alldeles strax åka iväg, det ska bli så skönt att sola. Gött att få lite färg också hehe^^ Sen måste jag tanka bilen så jag inte får soppatorsk haha, det är inte så smart haha^^
Sen ska jag även till mega och handla mat, får se vad jag det blir för käk hihi..

Sen ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, ska kanske spela lite guitar hero hihi, det var skitlängesen jag gjorde det hehe. Jag och mitt ex danne köpte ju ett playstation 3 tillsammans, så nu har vi delad vårdnad om det, så nu är det min tur att ha det haha^^

Skriver mer sedan, nu fick jag lite bråttom till solningen .. hej så länge!


Dagens..

Dagens låt - The cranberries - zombie.. gammal låt, men jag älskar den som fan!
Dagens klädsel - jeans, linne
Dagens dusch - tänkte duscha ikväll
Dagens frisyr - tofs
Dagens mat - kött, klyftpotatis och bearnesås
Dagens händelse - hmm
Dagens planer - inte haft någon speciell plan idag
Dagens vill ha - semester
Dagens saknad - pappa..
Dagens drog - musik
Dagens tråkigaste - att jag var tvungen att gå upp kvart över 5 imorse
Dagens dummaste - att jag har slarvat bort mitt solkort! tänkte solat idag
Dagens finaste - hmm
Dagens köp - köpte 3 filmer för 60 kr på mediamarkt
Dagens godis - åt choklad på jobbet idag
Dagens humör - bra, men trött!
Dagens sjuka - hmm
Dagens komplimang - att jag är duktig osv på jobbet av patienter
Dagens lycka - ingen peciell lycka idag
Dagens bilresa - fram och tillbaka till jobbet
Dagens gråt - inget sånt
Dagens dryck - vatten, mjölk och oboy, cola
Dagens telefonsamtal - jävla telefonsamtal från glocalnet som vill att jag ska teckna något där, och jag sa nej tack och då ringer dom upp igen! samma person också!


1 December

herregud vad tiden går fort, redan december liksom, börjar faktiskt få lite smått panik över julklapparna nu haha, men det löser sig ^^ snart är det julafton och nyår också, har ingen aning vad som händer på nyår riktigt. Får la se..

Nu i helgen har jag rent ut sagt jobbat häcken av mig, det har vart så mycket att göra i helgen så hade jag haft en stegräknare på mig så hade den inte kunnat räkna alla steg jag har tatt känns det som, och i lördags fick vi inte ätit frukost försen vid 11 - halv 12 och då stress åt jag en smörgås ståendes och ingen lunch hann vi med heller.
Så det är rent ut sagt förjävligt att dom vill dra ner på folk i vården, vi behöver rättare sagt mer personal! Ju mer personal de drar in på, ju fler kommer ha förslitningsskador och skadorna kommer börja i tidigare åldrar. När folk är sjuka så ringer de många gånger inte in någon vikarie heller. Och bara för att vi är mindre personal så gör vi ju inte ett sämre jobb inför patienterna, vi gör ju samma arbetsuppgifter ändå. Så det kommer inte hålla i längden att de ska dra ner på folk!
Men men, nu är det skönt att långhelgen är över, så nu är jag ledig imorgon^^ så ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, se på någon film tror jag..

RSS 2.0