Fan vad kallt det är ute..

usch.. fryser ju fan till is ute, får nog börja använda vinterjackan ju.. Ska nog ha den imorgon. Skönt å ha den nu när det börjar bli så kallt. På morgonen fryser jag rent ut sagt ihjäl i bilen när jag ska ta till jobbet.. Det blir inte varmt så fort i bilen, å jag sitter verkligen å spänner mig första minutrarna när jag kör.. Måste köpa rattmuff också haha, fryser ihjäl om händerna, det går knappt att hålla i ratten på morgonen haha..

Aja, och nu är halloween i helgen, hoppas inte jag får massa ungar plingandes på dörren haha, vill inte dela ut godis till dom haha^^

Och jag har inga ord för det som har hänt. Du är inte värd att drabbas av det här, jag lider med dig. Och du är så ung också, det är helt ofattbart. Jag ska komma och hälsa på dig ibland och stötta dig. Jag hoppas att allt blir bra och att du kommer få en bra behandling så snart som möjligt. Du måste kämpa på. Massa styrkekramar till dig Helena=)

mykonoz

Igår så jobbade jag till halv 4, åkte hem och duscha, gjorde ordning mig .. Och vid halv 6 kom Anders hit=).. Så åkte vi till stan, åt på Mykonoz.. dom har verkligen helt underbart god mat där..Jag åt en Gyrostallrik med friterad potatis tror jag det var, och tzatsiki och god sallad=)..och Anders tog någon kycklingspett med friterad potatis, tzatsiki.. osså drack vi gott till de=)..tog även nån drink å lite så på Bitter sen hehe.. sen åkte vi hem å satte oss i soffan och tog en till cider under min mysbelysning från nya bokhyllan hihi...Underbar Onsdagkväll helt enkelt=) stackars dig som fick gå upp vid halv 6 imorse och åka iväg och jobba, medans jag fick sovmorgon till halv 11, eftersom jag jobbade kväll idag.. Så nu har jag precis kommit hem från jobbet..

Aja, nu ska jag lägga mig på soffan och glo tv

puss hej


Helt slut..

Idag har jag i princip städat hela dagen. Vaknade klockan 12 idag och vid halv 1 så kom Peter och hjälpte mig med att borra upp lamporna i bokhyllan och sätta dit glashyllorna i vitrinskåpen, så han var väl klar vid 2 eller nåt kanske.. Då satte jag igårng och packa upp kartongerna som jag inte har packat upp än *oops* aja, men nu gjorde jag det hehe. Diskade alla glas och sånt eftersom det blir trycksvarta efter tidningarna som jag har packat in dom i. Å det tog en stund, sedan rensade jag en del bland gamla skolpapper m.m..fan va jobbigt det var, och rensa bland massa onödiga kvitton och annat småskit som jag inte har en aning om varför jag har sparat hehe.. Aja det var jätteskönt att få det gjort.
Har inte jättemycket prydnadssaker i bokhyllan än för rensade ut gamla prydnadssaker som jag hade i förra som är typ "flickiga", vill ha lite andra grejer nu känner jag... Sen dammsög jag och dammade lite.... så nu är jag helt slut, men skönt att jag är ledig imorgon också=)

Saknar dig så jävla mycket pappa, finns inga ord för hur mycket jag älskar och vill kunna ropa "pappa" och höra att du svarar. Det är så jäävla svårt att acceptera att du är död just p.g.a att du kanske hade levt ifall läkarna hade lyssnat på dig och att du inte fick rätt behandling från början. Det tär på mig att tänka på hur mycket du led, men du hade en jävla kämpaglöd, du ville verkligen vinna över den här sjukdomen, men tyvärr så tog den över=( Jag är så glad att just jag är din dotter. Jag älskar dig mer än allt annat<3


....

Undra vad vi hade gjort idag om det fortfarande hade varit vi två.. glömmer aldrig denna dagen för 4 år sen

Ny bokhylla nu

Fick sålt min gamla bokhylla som jag la ut på blocket. Han som köpte den kom och hämta den i måndags, och på måndag eftermiddag så köpte jag mina nya. Men att bygga ihop den har då inte varit lätt eftersom jag fått rätt mycket grejer som har vart fel, så har fått åka tillbaka och byta på Ikea. Tjejen som hjälpte mig på Ikea sa var alla grejer fanns och sånt på lagret så gick ju bara och hämta på dom hyllorna, allting såg rätt ut men när jag kom hem så såg jag först att tv-bänken var i fel färg. Ska ha bokhyllan i svartbrun, men fick tv-bänken i bok. Så det blev en tur till Ikea och byta den. Skönt tänkte jag och så började vi att bygga ihop den, så började jag med tv-bänken och fick inte ihop den, det var något som inte stämde liksom, då kom jag på att faaaaaaan det är ju två högersidor, fick inte med någon vänstersida.. Så blev ännu en tur till Ikea och så såg personalen där på Ika att det var fel också, så dom började öppna andra kartonger med den tv-bänken då, och då visa det sig att hela veckans leverans var fel. Neeeeeeej tänkte jag, helvete också, vill ju få ihop bokhyllan liksom. Så skulle ja få den vänsterskivan på posten nästa vecka. Aja det var bara att acceptera. Så vi fortsatte att bygga resten av bokhyllan, då visa det sig att överhyllan och glasdörrarna till bokhyllan var i fel storlek. Då blev vi riktigt jävla förbannad, att fan man ska kunna lita på det dom skriver på lappen vart grejerna finns på Ikea, så blev liksom tredje gången vi åkte dit... Aja den vänstersidan fick jag idag så hela bokhyllan är klar.. Och gillar den jättemycket=D.. passar mycket bättre in än den gamla bokhyllan..

Nu är det helg i alla fall, får se vad den har att erbjuda. har inget direkt planerat egentligen..
får se om det händer något kul imorgonkväll..

ha de gött HEEEEEJ!

Blocket

Satt ut annons på min peak performance jacka, köpte den förra året för 3499 haha, men använt den typ 2 gånger. Det onödigaste köpet jag någonsin gjort, gick och tjöta om den jackan förra året osså använde jag den inte haha. Jag trivdes aldrig i den, den var alldeles för varm och kände mig verkligen som en stel pinne i den, tyget på jackan är stelt så det är svårt att röra sig i den tycker jag. Så ska sälja den för 2800:-, det var en tjej imorse som ringde och ville köpa den för 2000:- men det ville inte jag hihi^^.. det ringer nog fler hehe..
Sen ska jag sälja min bokhylla, för jag ska köpa en ny nästa helg hihi.. och det kommer bli så snyggt=D..Bokhyllan säljer för 700:-, det kommer en kille ikväll och tittar på den. Så hoppas att han vill köpa den.. så blir jag av med den också..

Idag har jag gjort annika sällskap till stan för hon har också lagt ut en annons om sin vinterjacka, så hon mötte en tjej som skulle köpa den idag hehe
Ikväll kommer moster Birgitta och Leif från gävle, ska bli trevligt att träffa dom, träffar ju tyvärr inte släkten så ofta eftersom alla bor så långt bort, men men därför är det alltid extra kul att träffas när man väl ses..
Vill åka upp och hälsa på mormor & morfar snart också, men jobbar ju så mycket och sällan man är ledig typ 4-5 dagar i rad..och då vill jag hälsa på dig också, men du verkar ju inte vilja det nu, förstår egentligen inte vad jag har gjort..

jaja, nu ska jag käka.. Ha det gött


Lunchdags

Sitter på jobbet nu, precis delat ut mat till patienterna..så nu är de mätta och belåtna.
Nu ska jag snart själv äta lunch och ta rast, ska bli gott med mat=)..Nu är jag väldigt trött och vill hem och koppla av, men det blir ingenting med det. För idag ska jag diska, städa undan lite, tvätta. För imorgon kommer min moster och hennes man från Gävle=).. De ska visserligen sova hemma hos mamma, men dom ska ju komma och titta på min lägenhet och då måste det se någorlunda ut hihi..

I måndags började dagen med att jag var hos tandläkaren, fast inte vanlig tandläkare, var hos odontologen som har hand om tandställningar m.m.. Har ju haft tandställning ända sedan jag var 10, fram tills jag var 17 år..Var jättenöjd med mina tänder när jag precis tagit bort tandställningen, men nu har tänderna gått tillbaka lite och att jag biter snett typ, och att min käke är för långt bak. Så därför beställde jag då en tid för att dom ska göra en bedömning om dom ska göra något åt detta, för jag tycker att har man kämpat med tandställning i 7 år, så ska man vara nöjd med resultatet.
Men i alla fall så sa tandläkaren att hon tycker det ser rätt bra ut, men att det har gått tillbaka en del, speciellt käken då.
Så sa hon då att det finns inte så mycket att göra, för ny tandställning vill dom egentligen inte sätta för det kostar ju pengar å bla bla..Men så sa hon att om det har gått tillbaka ännu mer om något år så blir det nog operation på käken..Men hon sa att då måste man verkligen vara motiverad till det och ha viljan till 100% för den operationen är en bland dom mest smärtsammaste operationerna man kan göra..
Aja får la se vad som händer.. tycker hur som helst att man ska ju vara nöjd när man kämpat så länge med tandställning, har ju inte haft tandställning i så många år för nöjes skull

Sikket skämt, det är inte bara du som har ont och har problem, man ska aldrig jämföra vem som har det värst

Storm ute!

Skönt att vara inne nu verkligen, det blåser som fan ute.. hör hur det smäller till mot fönstret ibland när det kommer kraftiga vindar..och gick ut på balkongen förut lite, kändes som jag skulle blåsa iväg hehe..
Aja, idag har jag inte gjort ett skit, är så trött och orkar inte göra något heller..har bara legat i soffan och glott tv och suttit vid datorn.
I fredags så började dagen med jobb, kom hem runt halv 4, och då mötte jag emely, annika och toffe i angered.. så handlade vi käk osså, och sen åkte vi hem till mig och så lagade emely mat, hennes specialare, typ någon slags lasagne fast potatiskivor i, istället för pasta.. Gott var det i alla fall=)..Och så gjorde vi oss i ordning, sjöng singstar och drack cider hihi^^.. sen bar det iväg till Gretas, vi var inte där försen innan 12 någongång hehe.. kul att dansa av sig lite, men vi var inte där så länge.. åkte hem innan 2 nångång..osså sov annika över hos mig, och så vaknade vi runt halv 1 har jag för mig, vi började med att käka frukost, städa lite.. sen låg vi i soffan i princip hela dagen hahaha.. kollade först lite på tv, sen satte vi på Ice age.. den filmen tröttnar man aldrig på haha. Till filmen så åt vi pizza hihi^^
Sen kom emely runt 6 tiden, och då kollade vi på wall-E och mamma mia hehe^^

puss heej..

RSS 2.0