Söndag!

inte kommit igång riktigt med min blogg än .. men men ... idag är söndag i alla fall.. veckan har gått skitfort hehe..aja här är min vecka som gått

I måndags så började jag kvart i 7..och fick jobba på en annan avdelning för det fattades folk där..och vill inte jobba där..för det är inte vilken avdelning som helst..utan där pappa vårdades i 2 år innan han dog..sa till chefen att jag inte vill jobba där..menmen, måste man så måste man... det var jättejobbigt att gå i korridoren och veta att han har vistats där, speciellt när man gick in på rummen han vårdades på med alla tusen slangar han hade på kroppen=(.. och sen kände man ju igen personalen också, vissa känner igen mig fortfarande och berättade att dom har sparat hans dödsannons, och att min pappa är en patient dom alltid kommer minnas och att dom fortfarande pratar om honom i personalrummet typ..det fick mig å bli gråtfärdig=/=/ men men det gick bra ändå..jag överlevde dagen.. sen efter jobbet så hämtade jag upp Marie, så åkte vi å hälsa på stackars annika som opererat bort sina halsmandlar.. hon låg där halvt död och kunde inte hålla ögonen öppna typ haha.. stackare(F)..
Sen i tisdags jobbade jag dag igen, och sen på kvällen åkte ja å min syster och handla osv, och sen kom hon å hälsa på..så fika vi å tjöta typ.. trevligt=)..

Och i onsdags och torsdags så hände inget roligt, jobbade kväll båda dagarna..hela dagen försvinner då..

Sen kommer vi till fredagen...man kan typ säga att det var min otursdag..började dagen med att försova mig över 1 timme, så dom på jobbet var väl kanske inte jätteglada haha..men men..det händer ju alla nångång..
Sen gick ingenting som jag ville..tappa grejer på golvet m.m.. och sen när ja kom hem från jobbet så upptäckte jag att mitt bankomatkort var borta..och giveeetvis så hade jag glömt kvar det i arbetskläderna på jobbet..så det vara bara till och hoppa in i bilen och hämta det.. och halvvägs till jobbet så upptäcker jag att jag hade glömt passerkortet till omklädningsrummet..jääävla klant eller otur eller nåt...så var tvungen att låna passerkort av en kollega på jobbet=P haha ..Sen på kvällen festa jag med marie, marie, robin å ulrika..sen kom även linda, louise och sandra.. trevligt var det=)..

Så var lite bakis i lördags, men inte så farligt ändå.. tog en tripp till stan med annika.. vi hittade lite grejer i alla fall.. var så jävla mycket folk hehe.. sen kolla jag på pearl harbor på 4an haha.. den är såå sorglig hahahaha..och idag har jag städat liiite, men inte mycket haha..

får försöka börja skriva i bloggen lite oftare hehe..

Take care everybody..

välkommen till min blogg!

annika tvingade på mig en blogg:P.. ska bli kul å skriva faktiskt.. så här får ni läsa om mig å min vardag å tankar hihi^^
Nu är annika här på besök.. vi har tittat på film, käkat chips och en varsin negerboll..som det heter enligt gamla recept och vissa caféställen.. och så sa annika cocosboll haha..men så kommentera jag att det är faktiskt en pärlsockerboll hahaha:D.. den hade faktiskt inte cocos på, utan pärlsocker:P


RSS 2.0